Alla inlägg den 13 juni 2009

Av Ladyliz - 13 juni 2009 16:16

Ja då var det igång igen eller vad man ska kalla det. Skrev ett sms igår om att jag är på väg hem,har helg. Han skrev ok sen trodde jag att det skulle vara det men ack vad fel jag hade.

Han undrade vad jag gjorde och trodde jag skulle träffa en kompis det var i onsdags sen så skrev han massa sms och var spydig.. Försökte hämnas på mig som du gör när jag är hos mina föräldrar. Hmm bara töntigt sen så skkrev jag något och han var kort för han var sur och grining pga jobbet. I morse skrev jag hoppas att du är på bättre humör ska gå och träna. Sen så blev det en disskussion av nåt. Jag skrev att jag ville ses men han skrev bara hörs.

Sen nu i eftermiddag så skrev han kom hit i kväll om du vill. Gissa vad sur han blev för inte jag ville, han är så van att jag vill alltid. Men han är jämt så sur och grinong och det råkar JAG alltid ut för . Svaret var vem är det som gör mig arg. Sen så kom det fram till att han skulle ha polare där i kväll så han skulle nog ändå inte hinna träffa mig, och han skyller på mig! Bad honom om en tjänst, fick ej svar, ringde upp då var han bara otrevlig. Suck suck suck

Ovido - Quiz & Flashcards