Alla inlägg under mars 2009

Av Ladyliz - 22 mars 2009 11:18

Jag gick och lade mig väldigt tidigt igår, kunde knappt sova natten innan trots att vi sover i olika rum. Det är en speciell dricka som jag inte kan sova i, får överskottsengeri...

Kommer från gymmet, hade med min mp3 men det tänker jag inte ha igen, har ingen ficka på mina byxor och tillsut krånglade den in sig i pedalen mm. Hmm

Var inte så mycket folk där idag. Benen går galant nu men när jag tar i maskinerna som ska stärka brösten känns det fortfarande.

Snyggare kropp har jag nu tycker jag och...vissa saker går bättre. Inge komentarer..ler

Nu ska jag gå till pärorna, har inte träffat dm på ett tag

Av Ladyliz - 22 mars 2009 08:59

Från fedag till lördag var jag hos honom. Det var ganska bra han har ju sitt humör men brydde mig inte nämnvärt just då. Det var bra innan vi skulle sova och på morgonen innan frukost.

Under frukosten blev han helt annorlunda. Innan jag skulle gå till tåget så sa han stå inte så nära fönstret nån kan se jag är ju vice värd och vi ska ju vara matcho. Sen klagade ha på att jag gick mycket på bio. Ja ha och vad har han med det att göra. Sen så sa han hoppas du klarar dig nu, så hörs vi kanske sen. Förra veckan höre inte han av sig och denna veckan inte jag tyckte han. Hös när vi känner för et. Ine klaga på varandra. Väntar och ser om det stämmer. Är han på ett humör jör han inte av sig och om han är på ett annat så kommer han klaga på att inte JAG hör av mig.

Suck och från att vara så "gullig" tolls en bicht. Vad får han ut av det?


Filmen dumpa honom var ok, man fick bekräfftat att man inte kan förstå sig på dessa små varelser!?

Av Ladyliz - 19 mars 2009 11:00

Jag sitter nu på mitt jobb, det är lungt som ja jag vet inte vad fast man ska  väl vara glad, att vara arbetslös skulle jag inte vilja vara. Skönt ett tag men jag skulle bli rastlös och ekonomin skulle få sig en känga. Jag som brukar bli rastlös en helg ibland när jag inte har något att göra!

Tänk för ett halvår sedan kunde jag bara ligga i soffan en hel helg eller många vardagskvällar och vara nöjd med det, nu är det tvärtom!  Kanske mitt 30 årskris som spökar, vem vet? Fast att gå och träna brukar göra att jag blir extra lugn i kroppen och kan liaa och slö titta på tv.

 Igår så tränade jag, var halvt motiverad men det var skönt efterråt och benen kändes tunga och jag tog i lite för hårt med en maskn som ska träna upp brösten...oj oj det kändes men en skön känsla. Sen kunde jag lungt titta på efterlyst...

Jag längtar efter en ny man i mitt liv, pojkvän dvs har varit officielt singel i 2,5 år nu och jag vill ha ett förhållande och hela det där kittet. Vart hittar man en "lämplig" man? Ofta när man träffar trevliga så är de upptagna eller fulla med skit...?!


Av Ladyliz - 19 mars 2009 09:08

Tänk vad glad man blir när solen tittar fram, allting blir så mycket gladare och allting känns så mycket lättare.

Snart kan man sätta sig på en uteservering och ta en öl och titta på folk!

Vi svenskar har ju ett rykte på oss att vara så trevliga och hjälpsamma när vi jobbar utomlands, förstår jag vi blir ju så mycket gladare och blir som en annan person när solen kommer fram!

Tänk när jag pluggade i australien solen sken man kunde sitta ute på kvällarna! Var en helt annan människa då!

Såg att det skulle bli strålande solsken i helgen i Sthhlms trakten! Härligt

Av Ladyliz - 16 mars 2009 13:45

Pengar kan man tyvärr inte leva utan, blir man egentligen lyckligare med mycket pengar? Visst skulle det vara skönt att kunna göra precis vad man vill utan att behöva tänka på prislappen.

Allting kostar ju, mat hyra ja nästan så fort man rör sig. Visst var det skönt att bo hemma hos föräldrarna för ekonomin skull. Man kansk betalar lite grann men maten och annat blir ju köpt och markservicen. Fast i längden blir det jobbigt. Tyckte jag. Äbvetn om man var 20+ skulle de lägga sig i saker de inte hade med att göra.

Nu bor jag behagligt avstånd, i samma stad 5 min därifrån. Man äter middag där i bland och ber om hjälp ibland. Perfekt.

Jag har alltid haft koll på mina pengar. Ekonomisk, vissa kallade mig snål men mest avundsjuka personer. Jag har inte så stora levnadskostnader förrut och sen man flyttat hemifrån så har jag vissa fasta utgifter men lönen klarar jag mig på. Har en buffert om det nu skulle hända något eller om man vill roa sig. Tur det i helgen fick jag tillbaka min bil, över 4000 kr kostade det. Blev paff och mitt "giriga" hjärta sa nej. Tur nu att jag har en buffert, hur skulle jag annars gjort nu i slutet av månaden?

Av Ladyliz - 16 mars 2009 08:15

Ja så var det månadag igen, inte mycket att göra på jobbet och är så peppad....Måste se mig om efter något nytt i företaget..

Efter lite tjafts via sms igår så hörde han av sig. Han undrade varför jag var så tjatig etc, man men som vanligt fast skönt att man hörde "av" honom helt nästan spontant. To be continue...




Av Ladyliz - 15 mars 2009 13:16

I torsdags när jag kom hem så skrev jag ett sms till honom, han var på möte men ringde upp. Jag klagade på att han aldrig hörde av sig trots att han är ledig. Du då får jag som svar. Menskärring fik jag höra och mycket. Han lysnar inte en jävla egosit har han altid varit men ibland får jag en aha upplevelse ändå.

Tog en dusch och sen tog en ostkaka, sen spydde jag. Det brukar jag inte göra så ofta.

Var hemma i fredags, sov mycket och mådde inte så bra. Spydig var han som vanligt men när jag mår dåligt tar jag åt mig mera.

I lördags kännde jag att jag behövde prata med honom, har nåt hänt, har han httat en annan eller jag vad som var fel. Fick ingen respons. Han skulle äta,jag rindgde upp jag skier i att du behöver veta nu ringer dig. Man kan bli lack för mindre...Skrev lite arga sms, vi pratade sen och jag frågade vad som var fel. Du en jobbig kärring sa han. Han hade inte hittat en ny sån tur hade jag inte. Han lyssnade inte. Ha de så bra vi hörs typ. Har tänkt på det många gånger men tänk om jag u kan skita i honom så kan han höra av sin när han är kåt och jag säger nej! Får han sin medecin. Tur att man inte varit sugen ihelgen..

Har klippt mig av en sur invandrare igår, otrevlig och ganska hårdhänt. Ursäkta att jag tog upp din tid alltså, jag betalar ju din lön...

Tränat idag, halvkul men det börjar att synas så

Av Ladyliz - 12 mars 2009 10:49

Har sagt det förr och säger det igen kör är friskvård. Gå in på http://svtplay.se/v/1428123/caroline_af_ugglas_med_koren så får ni se hur kul vi har. Blir glad när jag tittar på detta klipp.

Jag ångrar verkligen inte att jag tog upp körsången igen förra året i Januari, är nu fast i detta härliga träsk igen. Måndagskvällar är höjdpunkten!

Sjöng i en kör på folkuniversitetet en termin 2002, det var otroligt kul men sen åkte jag utomlands och annat kom i vägen, men nu så. Så tack Caroline af Ugglas att du är så cool och bra och får en att må bra!

Ovido - Quiz & Flashcards