Alla inlägg under oktober 2009

Av Ladyliz - 9 oktober 2009 20:13

Vilken järkla dag, man kunde stannat hemma under täcket. Jag gick ochlade mig tidigt igår, vid halv 9. Gissa vem som hört av sig. Jag orkade inte säga nåt igår för jag var trött. Skrev ett sms på morgonen och sa som det var, trött och bakis. Surt sms från honom att om det skulle varit jag etc. Stänger avmin mobil som du etc. Fine gör det.

Vi hördes på lunchen och det första vad gjorde du igår och alla jävla anklagelser för han inte fick tag i mig! Han ville ej lyssna. Han trodde nåt annat bla bla. Sen skulle han stänga av mobil när han sov, sure gör det. I do not care! Sen hade hans söner fått ett annat nu,,som de skulle ringa. Tror jag ej på.  Att jag ej får tag i honom ibland det spelar ej någon roll en vice versa...

Mina kollegor såg att det var nåt så fick sitta i bakgrunden ett tag och slippa repan. Karmar och de lyssnade. Skönt med sånt.

Sen mycket tjejfniss vid fredagsfikat

Hem till päronen efter jobbet mat och nu hemma.

Imoegon träna och sen en kompis bio och middag

Av Ladyliz - 8 oktober 2009 16:11

Snart får jag gå hem efter denna sega dag!

Av Ladyliz - 8 oktober 2009 12:17

Som jag skrev förrut är jag lite bakis, inte så jättemycket  men lite ont i huvudet.  Bakis på en vardag har inte hänt på flera år, sen Österrike tiden tror jag..

Min lunch bestod av Hamburgare pommes och cola...Hmm men tack och lov har jag inte så lätt att gå upp i vikt. 

Av Ladyliz - 8 oktober 2009 09:54

I måndags var det kör. Oj vad mycket folk det var, nya som gamla. Jag som har varit med förr fick tränga mig förbi kön. Allting blev försenad pga att de nya blev insläppta typ 5 minuter allt börja.

Andreas var också med han är så söt och han blevså röd i ansiktet en gång när han knäckte sig!

Vi sjöng bla Mamma mia, In the getto och några till. Härlig stämning, kom ej hem förrens klockan 21:30 och var seg på tisdagen.

Tisdagens jobb var som vanligt, sen gick jag och tränade. Tog ut mig på spinningen så träningsvärk fick man


Av Ladyliz - 8 oktober 2009 09:32

I går så gick jag till en kompis, vin + klyftpotatis+beauneisause+fläskkotletter. Mums trevligt men blev lite för mycket vin. Kom hem vid halv 9. Bråk med ja honomn han var dryg bad mig dra åt helvete etc. Ringde men han svarade inte etc. Han är ett stort jävla EGO nu, när han jobbar med landslaget. Han vet att jag tycker det men det skiter jag i.

I morse var det signalfel i hela nordstockholm, tog ett tidigare tåg men kom ändå försent. Lite itrriterande och ont i huvudet har jag men det är ju själförvållat!

I kväll handling och sen en lugn kväll....

Av Ladyliz - 5 oktober 2009 15:26

Jag är smal eller ganska normalviktig beror på hur man ser det. har visserligen gått upp ett par kilo sen jag började här pga småkakor vi hade mycket av här. Nu när jag böjat träna så får man ju ett par kilo till..!

Jag är nog smalast på jobbet, var inte det men nu är ju en på smällen så ja..!

Jag är glad åt att jag inte ser ut som min chef. 164 och 92 kilo, jag skulle aldrig tillåta mig att se ut så. Men det är ju jag det!

Mat jag är inte så bra på att äta, eller jo om jag blir bjuden kanske. Låter tragiskt men hur kul är det att laga mat till sig själv? Man står och känner matångorna så blir man mätt!

När jag är hos honom blir det inte så bra med mat. Tex igår Frukost (Inte så mycket igår, brukar vara mera men klagade inte, skulle blirvit disskutioner) Kaffe (grekist iskaffe mums) och en brödskiva utan ost. Sen pasta med köttsås till middag och några chokladbollar.

Frukost middag inte bra.

Tränar  jag lite fil sen inte mycket efter det för jag blir ej hungrig. Ibland blir jag orolig för mig själv men jag klarar ju mig!

Fast en dag i veckan blir det bra middag i alla fall hos päronen och om jag kostar på mig en bra middag på resturang.

Är 173 63 kilo men sser smalare ut!

Av Ladyliz - 5 oktober 2009 12:52

Nu är det måndag igen och så där jättekul är det inte. Var lite trött igår av olika anledningar! Jag lagade lite mat åt och såg lite på tv. Orkade inte hålla mig vaken till playa del sol så släckte strax efter 7...Sov till ca 1 och kunde inte sommna om på några timmar.. Spikmatta och lite  konstiga drömmar fick jag. Men vid 6 gick jag upp.  Jobbigt att ligga sömnlös men lägger man sig så tidigt så..

I dag är det en lång dag, åkte hemifrån vid 7 och kommer hem vid 21:30 men det får det vara  värt, kul att börja sjunga igen.

Lungt på jobbet och har paltkoma efter maten..


Av Ladyliz - 4 oktober 2009 14:09

Låter väl mer spännande än vad det är. Åkte till onom igår, blev lite tjafs och jag orkade inte åka till honom, han blev sur och sa stanna hemma. Ok sa jag. Hej då skrev han bara. Skrev att du tål inte att få ett nej. Han ringde upp och han smörade så jag åkte dit. Hmm. Vi skulle inte bråka på kvällen, det gjorde vi inte.Ungefär som i början av "förhållandet".  Hade lite gympa och ja lade mig i det andra rummet direkt. Sov si och så där om man så säger. Näär jag gick in till honom så var det som vanligt igen, han hade ine sovit och nån komentar och han började klaga. Jag höll mest tyst. Fick skjuts till bussen och då var han på bra humör igen. Berg och dalbana...

Nu ska han joba med landslahget i 2 veckor då lär han ej höra av sig igen. Men men det är som det är.

I morgon ska det bli kul att börja sjunga igen. Men fick lite sporring när man hörde körslaget igår. Som Carolne sa delad glädje är dubbel glädje och hur blir det när 500 pers sjunger!?

Ovido - Quiz & Flashcards