Alla inlägg under januari 2010

Av Ladyliz - 14 januari 2010 18:27

Vaknade halv tre i natt med träningsvärk och mensvärk, lagon kul sen hade jag svårt att sommna om..

Det är roligare på jobbet nu inte dålig stämmning och visserligen var en pms kärringarna där igår och förpestade men hade ingen med henne att göra!

Tyvärr hörde jag av mig till honom igår och idag....fan. Han skrev vill du ha K.. innan jag åker, skrev jag vet inte,,,Men blir inte förrens lördag om nu det blir av...Vill inte egentligen men jag känner mig själv. Sen åker han ju boer i 10 dagar minst..varför ska jag egetligen bry mig han har ju behandlat mig som skit....

Känslor är svårt


Av Ladyliz - 12 januari 2010 20:01

Kommer från gymmet inget hårt pass men nu var det längesedan jag var där. Hade en hel del aggretioner att ta ut!!

Jobbet gick ganska fort idag och tyvärr ska en gammal kollega komma till jobbet imorgon...jippie not...

Han hörde av sig idag och jag skrev bara ok, hmm

Ska nu duscha läsa lite och sen sussa

Av Ladyliz - 11 januari 2010 18:44

Vaknade vid halv tre i natt och kunde knappt sommna om, grubbla och grubblade över allt och inget. Mår verkligen inte bra hur över han behandlar mig, han trr säkert att han bara kan knäppamed fingret så får han ja vad han vill. Han sa visserligen att upp till mig men jag vet nog hur han reagerar om jag säger nej. Ärligt talat skiter  jag i det nu. Fick ett sms av honom idag, nu hör jag av mig etc. Jaha det var ju han som satte ribban igår ju...

Tur att det var mycket att göra på jobbet idag, ringde mycket plus en lära, tiden gick fort och halt ok dag slapp tänka..

Just druckit en smootie men jordgubbar, mjölk och juise. Gott

Av Ladyliz - 10 januari 2010 17:55

Fy fan vilket rövhål han är...Vi bråkade idag och han säger att jag är psykisktsjuk etc att han ska byta nummer etc och att jag är för kåt etc.

Efter mycket om och men med sms och telefon skrev jag Thats it eller?

Fick till svar om du håller på som du gör så orkar jag inte med dig. Han tycker att jag jämt e kåt och han är 50 år och lite yngre och han tycker att det är ok att träffa mig. Sen om jag vill sluta träffas är det upp till mig. Har jag till min fördel eller? Han vet att jag alltid "kommer" tillbaka tyvärr men måste snart vara ett slut.

Visst vet jag att han inte vill vara utan mig men räcker det, Nej fy fan vad han sårar mig han sa att vi skulle ses idag eller imorgon men vad fick man för det?

Han ska snart till Thailand med sin son i två veckoer fan vad skönt. Konstigt när man går i 3:an på gymnasiet att man får ledigt i två veckor precis efter jul fast han är ju inte 100 så,,,,,

Av Ladyliz - 9 januari 2010 09:48

Då var det helg igen och tänkte träna men fortfarande en förkylning och lite feber och vill inte riskera att bli dödsjuk bara för att jag tränar. Börjar att få abstinens..

Kanske en prommenad kanske det blir får se

Av Ladyliz - 8 januari 2010 20:28

Har inte hänt så mycket sen sist! Har sovit en hel natt med lite undantag, jobbat och ätit middag hos päronen. Är ju fredag!

Får se vad som händer i morgon beror på!!

Av Ladyliz - 7 januari 2010 18:13

Gårdagen tillbringades mest i sängen Tyvärr ensam...Lite feber och mådde inte bra. Han var spydig och anklagade mig för jag släckt tidigt dagen innan och han ej fick kontakt...Men snart så good bye han sa till och med blir aldrig av med dig så..

I dag så var det jobbigt på jobbet vaknade på natten av en granne som höll låda och sen kunde jag knappt sommna om och vred mig hela natten. Snacka om att jag var helt slut i morse. Iskallt på jobbet också-

Fredag imorgon så skönt-

Av Ladyliz - 5 januari 2010 16:35

Kung bore har kommit för att stanna? -19 grader i morse och nu vackert att titta på men när man måste gå ut..

Gick och lade mig tidigt i går men vaknade mitt i natten med magont, inte så kul sen på morgonen med. Ont  i magen hela dagen. Är nu hemma hos päronen ska äta lite middag i den mån det går sen ska jag sova tidigt. Är ju ledig i morgon så kan sova hela dagen med gott samvete-

Ovido - Quiz & Flashcards