Alla inlägg under april 2009

Av Ladyliz - 21 april 2009 08:35

Igår på tv så var det ett repotage från Götet, det hade varit en Derbymatch på Ullevi. Reporten frågade en götteborgare om det skulle bli nåt bråk. Nej bara om det kommer stockholmare hit. Stämmer det? Tyvärr ja. Många stockholmare måste visst hävda sig för att de just är 08:or. Synd tycker jag. Är själv 08 fast förrut hade min stad ett annat riktnummer!

Göteborgare är härliga tycker jag, blir de förbannade låter de inte så arga som andra tex. Finns undantag på trevliga där också.(?!) Säger en göteborgare vad du är god smälter man ju!!  

Av Ladyliz - 21 april 2009 07:33

Det var kul på kören igår, vi körde hårt för om ett par veckor är det konsert. Vi börjar få till det!

Fick en komentar av en köekompis, har du varit utomlands. Den gillar jag!

Blev sent i säng igår, kom hem vid halv 10 och sen släckte jag vid elva, vilket är sent för mig!

Hade satt klockan på 6:15, vaknade tidigare och min hjärna kopplade fel och gick upp tidigare och när jag var färdig och skulle gå till bilen kände jag att nåt var fel. Titta på klockan, oj en halvtimme tidigare. Typiskt kunde sovit längre och ingen idé att sommna om. Blev lite frukost istället.  Hmm. Mitt i vägen gick en kanadagås som ej flyttade på sig. Tur att det var lite trafik!

Får se hur dagen blir, förhoppningvis varm så man kan sitta ute på lunchen och få lite solsken.

Ha en bra dag!

Av Ladyliz - 20 april 2009 08:23

Ja då sitter man på jobbet igen då! Solen skiner och fåglarna kvittrar! Det är roligt att titta på folk när man åker kommunalt. Fast jag har en tendens att haka upp mig på vissa saker. Tur att jag inte säger till dem, kanske skulle råka ut för en snytning!

Folk som skriker högt och tydligt i sin mobiltelefon. Urk själv försöker jag att prata tyst om jag nu måste prata i mobilen på tåget/bussen. Ofta vill man ju inte veta om folks privatliv!

Folk som stampar med benen och inte vill sitta still kan jag bli tokig på, har lust att gå gram till dem och säga det är nerverande.

Att se folk som missar tåget med 2 sekunder är alltid lika kul, är man själv i denna situation är det inte kul men lite skadelädje måste man ju få ha!

Har fullt upp denna vecka efter jobbet

Idag kör. Imorgon blir det nog gymmet.Onsdag bio med Helena, torsdag kanke gym eller tvättstuga så veckan kanske går fort!

Av Ladyliz - 19 april 2009 16:32

I fredags kväll så gjorde jag intye så mycket, åt middag hos päronen och sen tv tittande. I lördags barkaby, köpte en snygg skön Björn Borg joggingdress. Sen gymmet. Sen honom men nej gick inte bra som jag är van med.. Hade väl bråkat för lite han "tycker" ju om det fast ha inte vill erkänna det.Hmm

Imorgon kör. KUL!!

Av Ladyliz - 16 april 2009 20:08

Nasgan eller vad f-n du kalla dig har inte tvingat dig att läsa min blogg, skaffa ett liv själv jag skriver vad jag vill.

Det var nån knäpp person som komenterade min förra blogg säkert en gnällkärring.

Har nu varit på gymmet och körde hårt och skönt. Fortfarande träningsvärk men gick bra.

Tittar nu på sthlm-arlanda har ju jobba där så lite kul

Av Ladyliz - 16 april 2009 20:08

Nasgan eller vad f-n du kalla dig har inte tvingat dig att läsa min blogg, skaffa ett liv själv jag skriver vad jag vill.

Det var nån knäpp person som komenterade min förra blogg säkert en gnällkärring.

Har nu varit på gymmet och körde hårt och skönt. Fortfarande träningsvärk men gick bra.

Tittar nu på sthlm-arlanda har ju jobba där så lite kul

Av Ladyliz - 16 april 2009 16:26

Varför finns det så mycket surkärringar i vårt avlånga land? Man ska alltid ha något att klaga på. Är sån själv ibland men förssöker att tänka mig för.

Shit alltså hon som varit på "charmkurs" har klagat de sista timmarna. Så trött, orkar inte sätta på en tvättmaskin etc, men skit i det då gör det en annan dag för bövulen! Oj min son har matteläxa bla bla. Hon kan vara glad varit borta i 2 veckor är brun och har haft det bra! SUCK

Ibland förstår jag att han säger surkärring till mig fast han är snäppet värre när han kommer igång. Han har ju PMS 5 ggr i månaden minst

Av Ladyliz - 16 april 2009 13:08

Varför blir man så trött efter lunch? Glömde lunchlådan hemma idag, den står bra i kylskåpet.. Köpte grillad kyckling potatis sallad och cooca cola. Skönt med lite andra smaker än falukorv och bacon som jag åt till middagen igår.

Undra om jag orkar träna i kväll, mina armar värker så men får se har ju faktiskt tränat 1 av 2 ggr denna vecka.

Ovido - Quiz & Flashcards