Alla inlägg den 27 april 2009

Av Ladyliz - 27 april 2009 22:03

Blev nästan kär idag. Tommy Nilsson var på kören och han var snygg, har jag alltid tyckt verkar vara trevlig och kan sjunga och singel tror jag,.....

Jag smalt när han sjöng, hans röst är underbar!!

Av Ladyliz - 27 april 2009 10:44

Ja då var det måndag igen. Fast bara en kort vecka, slutar kl 14 på torsdag. Möte på onsdag på HK, inte så roligt men tack och lov betalt!

I dag på tåget så träffade jag en fd kompis mamma. Fd kompisen och jag har inte pratat på över ett år och hon är en skitstövel. Har inget emot nehhens mamma och mormor etc som jag träffar ibland. Vi brukar ha saker att tala om men ibland blir det lite pinsamt tyst. Hennnes dotter är gravid i 8:e månaden och hon vet nog inte att jag vet det. Hon nämmner det inte heller.

Kom till jobbet och det skulle vara 3 personer här, det var en!! Men det gick bra ändå plus att vi fick en vikarie.

Kör idag, ska bli kul. Tommy Nilsson kommer och snart är det ju konsert den 10:e maj 

Av Ladyliz - 27 april 2009 10:16

Tittar nu ut i genom fönstret och solen skiner och det ser så skönt ut.  Tänker på en härlig kväll i september 2002 när jag och pappa åkte luftballong över Stokholm. Det var en tisdag för det var "allsång på skansen" såg man på människoströmmen från skansen.

Vi åkte ut till platsen där vi skulle ses, där fick vi hjälpa till med att göra iordning ballongen. Vi var kanske 8-9 personer i ballongen. Solen sken och tack och lov fick vi kepsar. Sen började färden uppåt, trodde att det skulle pirra i magen mer än vad det gjorde men det var bara en härlig känsla av att titta ut över det vacka stockholm.  Man såg stadshuset, slottet och många andra fina byggnader som jag nu har i mitt fotoalbum. Det går inta alltför fort denna tur för vinden är lagom så man hinner uppslupna Stockholm. Efter någon timme så landade vi på gärdet i Stockholm, där blev man "döpt" i chempange och fick ett diplom. Jag är "Grefvinna över Gärdet" nu.  Om man nu vill ge bort en sådann här present eller unna sig själv är det bara att gå in på www.upplevelsepresent.se


Ovido - Quiz & Flashcards