Alla inlägg under mars 2010

Av Ladyliz - 24 mars 2010 18:49

Ja då var det bara en vecka kvar på arbetsplatsen, blandade känslor.

I går var det kör, det var roligt. Strax innan det började fick jag ett sms av honom och skrev att han var på väg hem. Ok hörs imorgon skrev jag eller efter kören tyckte han. Åkte till honom men han var trött och vi sa ite så mycket. Jag fick visserligen vad jag ville ha men inte så mycket mer. Sen snarkade han och jag "lät" så han vaknade. Hörde snarkkärring etc. Vid 3 tiden på natten så frågade jag varför han vände sig så mycket. Oj vad sur han var, jag hade visst väckt honom och det var en katastrof. Har puttat på dig etc. Gå och lägg dig i det andra rummet. Fan var sur jag var men för trött för att bråka. Surgubbe att inte JAG får mycket sömn skiter han i bara EGOIST! Var lagom glad i morse och så jäkla trött på jobbet. Ser nu Wallanders nya film, inte bra sen ska jag sova tidigt.



Av Ladyliz - 22 mars 2010 19:15

Var inte riktigt som vanligt på jobbet idag. Vi hade massor av läror eller alla hade en var. Ett annat förstag ska j ta över 1:a april så.. Var ganska kul att visa vad man kunde, man måste tänka till då också, tiden går fortare så....

N ska jag diska och ta det lungt lite slut nu. I morgon kör! Jabadabado

Av Ladyliz - 22 mars 2010 18:59

Jag har sålt en av mina mobiler, jag packade och fixade ihop den i fredags. I dag hade jag fått många missade samtal. visste inte vem det var ifrån men från den som jag sålde mobilen till. Jag ringde upp ooch mobilen var inte med. KOnstigt försökte hitta vart felet låg och tillslut hittade jag mobilen i min väska...har inte kollat i den på hela helgen....Lite pinigt men han var trevlig och jag ska skicka den....

Av Ladyliz - 21 mars 2010 15:33

I går så var jag på gymmet, tog i så nu har jag träningsvärk. På em så träffade jag en kompis på fika. Satt och pratatde i ca 1 h. Sen gick jag hem och läste en bok. Viveka Stens nyaste, den var brta och tog slut efter ett par h.

Skulle eg till honpm på kvällen, hade han lovat som han brukar men aik tog så lång tid och ville inte vänta hemma hos honom och vänta på en sur gubbe. Skulle han varit smart skulle han sagt att han skulle jobbat idag också så jag skulle åkt dit ändå, inte fårr nåt på 2 v nu, Han säger att han ej e kåt, sure och han är så jävla pain in the ass som vanligt. Varfrör har man en kk när man ej får nåt SUCK. Ja jag är en bitterfitta idag, men det måste man få vara ibland.

Har varit påoutlet med mina päron idag, en top ett tröja och ett par jeans. Behövde det.  

Av Ladyliz - 19 mars 2010 20:38

Ja så äntligen var det fredag igen! Behövs kan jag säga, nästa vecka blir lite jobig och sen börjar lite nya saker i mitt liv på jobbfronten. Det ska bli kul.


Jag har jobbat mer än vanligt denna vecka, visst bara jobbat över en halvtimme åt gången men när man känner sig tvingad så...


I helgen inte så mycket planerat blir väl gymmet i mrogon.


Annica jag tänker på dig!!

Av Ladyliz - 17 mars 2010 19:02

Skulle egentligen gått till gymmet men har jobbat över så är helt slut. Tog en tvättid i dag  istället jag tränar i morgon.

Måndagen var ja inte så kul, underbemmaade och bara en halvtimmes luch, van med en timme.

I går var det kör, jäkligt kul var som ett träningspass!! Skattade mycket och njöt!

Nu ska jag laga klart sen bara slappa och någon tur till tvättstugan

Av Ladyliz - 14 mars 2010 19:23

Ja då var helgen snart slut, har bara ätit frukost hemma denna helg och ja jag har ätit både lunch och middag. I går var jag hos päronen hela dagen så då blev det där och idag lunch hos päronen och middag hos kusin.


I går kvälll inget speciellt och i dag har jag varit på släktträff. Hos kusin med respektive, mina nadra kusin med respektive. MIna kusinbarn med respektive. 10 pers var vi. Ses inte så ofta så det var helt ok. Lite ont i huvudet nu alokhol hela helgen.

Av Ladyliz - 13 mars 2010 16:00

Det blev gymmet idag, var inte så motiverad men gick dit och körde lite grann.

Har suttit i solen när den varit framme och läst en bok.

Det var inte jag utan hansom hörde av sig. Han skriver ej punkter så ofta så det blev så klart ett missförstånd. Verkar som att jag skulle var tacksam för att HAN hörde av sig först....Oh vågen...

I kväll vet jag inte vad som händer, lungt blir det nofg

Ovido - Quiz & Flashcards