Alla inlägg under februari 2010

Av Ladyliz - 20 februari 2010 21:36

Nu så har jag komit hem, brr vad kallt ute. Gick hem till päronen vid 14 och då blev det fika sen så gjorde vi inte så mycket. Vid halv 5 kom moster och sen såg vi på sissela kyle. Vi drack mosseande sen fläskfile och en smarrig tårta. Sen postkodmilijonären.

Hade inte hört nåt att honom på hela dagen, tänkte inte skriva nåt men han gjorde det och när jag inte svara först... Suck var lite jobbig.

Om vädret håller i sig blir jag hemma hela dagen. Pärona åker till Finland så går nog dit och tvättar i alla fall!

Av Ladyliz - 20 februari 2010 12:26

Jag gick till gymmet och körde ett pass, det var ganska skönt. Men ute är det minus 15 grader så man kanske skulle stannat hemma men nu har man vrit duktig i alla fall.

Av Ladyliz - 20 februari 2010 09:25

Grattis mamma på din födelsedag! Älskar dig!

Nu till gymmet sen umgås med nära och kära.

Av Ladyliz - 19 februari 2010 20:18

Låter kanske konstigt men har ej fått duscha håret på 2 dygn men nu är det rent! Pga operationen. När man ej får är det jobbigt för 2 dGr är inte så lång tid!

Var hos honom i onsdags efter mycket om och men...och ja inte så kul man märkte att han var trött och sen så mycket skit fick man fast han sa att han ej skulle göra det, Det var fel på sitten och daten. Vi småbråkade han sa varför hör du av dig till mig, för han blir irriterad då när han ite vill. du vet varför sa jag, då kan vi skita i att höra av varandra sa han.....Som vanligt. Han tänkte se ishockeyn sa han frågade vi 2 ska du se den neh sa han. Skulle lägga mig i i det andra rummet för han ej skulle höra när jag gick upp men det gick ej. Du kan ej sova då för hans son var vaken etc. suck skulle gå på toa men då var jag jobbig. Sov halvt bra och trött på jobbet och sen så var jag på möte. Tänker ej kommentera detta men ja.... I dag så fick jag ett sms vad han skulle göra i helgen och sen märks att du fått k..k.  Hör man av sig får man skit och vice versa.... Spydig men han borde tänka på  vad han säger. Skrev du är kåt synd för inte jag. Svar ej kåt har inte tid i helgen, Sure sen skulle han jobba. Varför klaga o´m han ej vill ha sms? Manlig logik.

O morgon gym sen gratta mamma som fyller år! 

Av Ladyliz - 17 februari 2010 10:53

Inte så farligt som det låter men har varit hos doktorn idag. Skulle kolla mina födelsemärken och han tyckte inte att jag behövde ta bort några. Jag har haft en vårta vid örat så länge jag kan minnas. Nu är den ett minne blott. Har inte tänkt så mycket på den men mamma har kommenterat den. Tog bort den gick fort. Fick bedövning och blev lite yr efter ett tag. Bra att man tog kompledigt resten av dagen.

Av Ladyliz - 16 februari 2010 22:22

Jag nu är det tisdagkväll och är väldigt trött. Har varit på kören och hade sällskap hem från Stockholm, skönt.

Haft mycket bråk med honom de senaste dagarna och orkar inte att höra av mig. Han hörde av sig och frågade hur det var i em. Sen så fick jag ett sms alldeles nyss, han klagade på att jag inte hört av mig trots att han klagade på att jag hör av mig för mycket innan. Han trodde mycket, men har jag hört av mig 3 ggr och inte fick vad man ville så hör man inte av sig igen. Verkar som att han ville idag, men säg det då, hur ska jag kunna veta??

I morgon är jag ledig. Ska till doktorn vid 9 ta bort födelsemärken, sen kompledig. Får se hur jag mår efter bedöningen

Av Ladyliz - 14 februari 2010 20:05

Har inte hänt så mycket idag, läst och varit rastlös...Nyttigt med sådana dagar också men det knns ju inte så.

Speciellt idag känner jag att jag längtar efter the BIG love, om han nu finns..

Av Ladyliz - 14 februari 2010 13:30

Jag var ute ganska tidigt i morse, vid kvart i 10. Kunde inte sommna. Solen kom fram och gick ner till mälaren. Vikingarännet idag. Solen sken i kanske en timme men sen så blev det kallt. Gick hem åkte och handlade mat,

Sen fick jag huvudvärk och blev så trött, sov middag i en timme. Nu så vet jag inte vad jag ska göa, inte lust till någonting.


Nästa vecka enn hel del att göra efter jobbet

Mån-ev träna

tis-Kör

Ons-led ta bort födelsemärken

tor- möte på huset 17-20

fre-vem vet helg

lör-mamma fyller år midag där

sön-ingenting

Ovido - Quiz & Flashcards