Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Ladyliz - 28 februari 2010 18:07

Igår så hade vi ju dispyter som f-n och sen sa han att jag kunde komma dit men jag tyckte inte att vädret tillät det så jag bangade. Fick en hel del sms under kvällen ändå fast vi sagt god natt.

I dag så skrev jag ett sms i morse och han ja tyckte synd om sig själv för han skulle skotta snö. Sen nu i kväll kom ett att han skulle ha tvättstugan etc. Jaha skrev jag då skrev han ha en bra kväll. Sen tyckte han att jag kunde komma men han skulle ta dit polare och se på hockey men orkade inte vänta på detta. Sa nej kommer inte. Han tyckte att jag skulle åka buss och tåg, nej 2,20 till en sur och grinig man, nej tack. Han blev nog lite paff att jag sa nej och skrev lite. Han är van att jag kommer ändå. sen ringde han med svansen mellan benen kom hit hämtar dig på vanliga stället...Hmm. I morgon åker han på en 24 h kryssning med sina söner han som varit emot sådana resor men det vill han inte tro på.

Av Ladyliz - 28 februari 2010 13:44

Igår var en riktig skitdag, mådde ej bra och ja jag vet inte. Gjorde inte mycket. Gick och lade mig tidigt.

I dag så har jag tränat inte så kul men nödvändigt sen har jag handlat mat och ett par träningsbyxor. Sen så händer nog inte så mycket mera idag.

Ovido - Quiz & Flashcards