Alla inlägg under september 2010

Av Ladyliz - 16 september 2010 19:30

Jag kom på att idag är det 4 år sedan jag gjore slut med mitt ex. Lång tid att vara singel. Ha bara "hållit" på men en man sedan dess och vi är inte ens ihop. Hmm hoppas på ändring snart. Dags att träffa någon nu kanske, lättare sagt en gjort.  Han mår väl bra får som han vill hans villkor och ja ni vet!!



Av Ladyliz - 15 september 2010 18:05

I går så träffade jag en kompis efter jobbet. Vi träffades vid sergel och som vanligt hittade vi ingen film. Vi gick och åt och drack lite. Vi har alltid kul tillsammans.


Idag vilken dag. Puh vi var för få på jobbet och mycket att göra, visst går dagen fort men men blir trött. Tänkte gymma men fick huvuvdvärk så det få bli i morgon. Lugn kväll i kväll

Av Ladyliz - 13 september 2010 20:15

Ja då är det första dagen på veckan. I helgen så bar jag duktig igår, eller lite i alla fall. Jag kunde inte sova som vanligt. Jag åkte och handlade sen så städade jag i kök och hela lägenheten, damsög och dammade sen så gjorde ordning i min garderob. Detta behövdes. Sen gjorde jag flera matlådor.


Idag så har jag jobbat sen röstat och varit på gymmet. Sitter nu och tittar på Biggest Looser Sverige.

Av Ladyliz - 13 september 2010 18:15

Hittade denna på bimsblogg.se

 

Senast köpta inbundna bok: "Paganinikontraktet" av Lars Kepler 
Senast köpta pocketbok: "Boktjuven" av .Markus Zusak
Ultimata längden på en bok: 350 sidor.
Favoritbokhandel: På nätet: Bokus. På "riktigt":  Pocket Shop

bliotek: Går ej på bibliotek.
Favoritplats att läsa (i hemmet): Soffan  och sängen. Favoritplats att läsa (utanför hemmet): Parkbänk och vid poolen hos päronen.

Författare du alltid köper i inbundet format: Camilla Läckberg och Mari Ljungstedt

Bästa lässnackset: Smågodis.
Bästa läsdrycken:Coca cola
Bästa bakgrundsljudet vid läsning: Tystnad, 

När på dygnet läser du helst? Dagen och kvällen.
Bästa bakfylleläsninge Läser inte så mycket då.
Bästa kollektivtrafikläsningen: Pocketböcker.

Av Ladyliz - 11 september 2010 11:59

Det var en tevlig kväll igår. Träffade en kompis i stan och gick på bio. Första mat i kungshalarna sen bio. Holding the distance. Ganska bra film man drog å smilbanden igen.


Blir ingen öl idag, hon blev förkyld igen.

Nej nu ska jag snart gå till gymmet och svettas lite, ser på biggest looser och dit villjag ej komma. Fast det är nog ingen risk

Av Ladyliz - 9 september 2010 19:30

Snart är det helg och det är skönt. Ingem rolig veclka denna vecka. Ok träningsvärk som nu gått över men jobbet har variit nja och personer varit jobbiga. Syftar inte bara på honom nu. Sen så har jag variyt extremt trött, kanske är hösten som sätter sina spår!


Var på gymmet alldeles nyss inte varit på en vecka, var ganska sköt fast blev ej så svettig som tjejmilen..!

Imorgon ska jag på bio med en kompis lördag ev en ööl med en annan kompis får se.



Snart sussa natti

Av Ladyliz - 6 september 2010 21:30

Jag klarade av dagen, haltade lite när jga gick men har ju ett stillasittande jobb så! En som jobbar här hade gjort en kladdkaka till oss för vi varit så hjälpsamma. Aj vad god den var.

Sen kom jag hem sent, typ nu varit på avd möte på huset. Hoppas det blir bättre, de lovar mycket får se om de kan hålla detta.

Nu sova sen upp om ----timmar

Av Ladyliz - 5 september 2010 18:45

Yes I did It!! Trodde inte att jag skulle klara detta. I går när jag tränade fick jag blodsmak i rummet och fick hostattack.  Men men

Jag tog det lungt i går, åkte in till Östermalm och hämtade nummerlappen.

Han var på och blev skitsur när jag ej kom till honom. Han hade BF också men behövde sova. Han var så löjlig.

Idag vaknade jag tidigt och läste lite och åt frukost. Tog tid att komma till gärdet, korta tåg och mycket folk. Jag är nöjd med min tid 1h 16 minuter. Från soffpotatis till att jogga mycket. Var helt slut efterråt.  Men nöjd.

Jag åkte hem till päronen och fick lite mat sen så nu hemma och ska lägga mig på spikmattan och vila. Får de om jag kommer upp i morgon.


Ovido - Quiz & Flashcards