Alla inlägg den 5 augusti 2009

Av Ladyliz - 5 augusti 2009 21:12

Hade tänkt idag sol och värme lägger mig vid poolen hos päronen, men nej de skulle ha gäster klockan 15. Blev besviken de kunde sagt nåt och de sa jag till mamma också, tårar kom också, vet inte varför men mådde sen bättre efter jag doppat ig i poolen. Åt lite luch där sen gick jag hem.

Sen har jag läst bok, vilat och inte gjort nåt speceiellt.

Han kom hem idag, skrev ett sms och frågade om han landat hade han gjort. Sen efter ett par timmar hörde han av sig och han tyckte jag var kort men so what sen frågade han Ses något? Ev blir det i morgon, han blev lite putt märkte jag men han sa att han var trött etc. Blev lite små tjafs men får man räkna med efter 1,5  vecka utan tjafs.

I morgon ev skärgården om vädret är bra

Av Ladyliz - 5 augusti 2009 09:36

Igår var jag Svensk, eller turistisk ja kalla det vad ni vill.

Igår så var det strålande väder när jag vaknade så jag tog tåget in mot stan gick till djurgården och sen så gick jag in på skansen. Inte så mycket folk men ändå tillräckligt. Först satt jag på en filt på gruset men sen så såg jag att det fanns lediga bänkar så jag satte mig på en sådan.

Sen kom det en familj som jag delade bänken med. De hade åkt hela 40 mil bara för detta! Tiden gick fortare när man hae nån att prata med. Det var genrep och annat rep så man kunde nästan allting när klockan väl blev 20:00.

De har vakter där också, där jag satt var det en gorilla som jag vet inte riktigt vad man ska säga men fördommarna om vakter....Men jag satt så snällt på min bänk så blev ej utslängd!

Blev inte allt för mycket mat korv och nachos men egentigen tänkte jag ta en rejäl middag med kanske ett glas vin, men så blev det inte.

Artisterna var hyggliga, själv tyckte jag bäst om Björn Skifs, fräsch för sin ålder!

När kamerorna släkts så sjöng han Michelangeo, det var bäst vill jag säga!

Efter tänkte jag ta bussen men den var smockfull så det blev en prommenad, ganska skönt hde ju suttit i många timmar!

Vi var 17000 dr igår, det var måga det!

På tåget hem så träffade jag en gammal klasskompis så vi pratade så tiden gick fortare. Fick höra det senaste om gamla klasspolare också. Sen fick hon skjuts av mig.

I dag sol igen!


Ovido - Quiz & Flashcards