Alla inlägg den 1 augusti 2009

Av Ladyliz - 1 augusti 2009 18:49

Igår så var det ganska bra väder så jag bokade en biljett till "Bruden som visste för lite" på Fjäderholmarna, har velat sett den hela sommaren.

Jag åkte ut vid halv tre tiden, då var det sol. Efter ett par timmar så öppnade sig himelen, det enda varma stället var toan.  Sen så åt jag lite grann. En skärgårdslåda. Bestod av potatissallad, rökt lax, rökt strömming och räkor och en cider till. Sen blev det soligt igen. Sen blev det halv bra väder. Klockan halv åtta så började teatern, regn sol och mulet precis som en svensk sommar. Taeatern var väldigt bra. Var så mycket missförstånd och annat så man drog på smilbanden mer än en gång! Brukar inte tycka om Peter Magnsson men här var han bra. Han kom ju i en knipa! Martin Björk har jag alltid gillat! En goding Fråga olle såg man ju på förr i tiden! Trodde inte att han var en så bra skådespelare men det var han! Pernilla var helt ok. Sen Hans Wahlgren var väldigt speciell i denna roll. Lite feminin!

Var glad åt att jag gick på denna föreställning trots vädret. Men ska man vänta på solsken får man ju vänta länge!

Hemsresan var speciell, Kapteten var en lustigkrre! Kom hem vid kvart över 11 och sov bra.

I dag åkte jag in till stockholm igen. Vädret blandat och jag gick på Bio. Sommaren med Göran, inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Peter Magnusson var bättre igår! Men nu har man sett den i alla fall!


Ovido - Quiz & Flashcards