Alla inlägg den 23 maj 2009

Av Ladyliz - 23 maj 2009 15:29

Det var halvbra väder i torsdags när vi åkte, känndes som en evighet innan vi kom till karlskoga och hade matsäck med oss.

Sen åkte vi till Sunne och satte blommor på graven och det regnade lite så vi gick inte runr.

Vi åkte sedan till Karlstad och checkade in på hotellet vi tänkte gå ut men det var för kallt, blev lite rastlös men såg på tv och tog en dusch. Middagen kunde vi sitta ute och äta, vid klarälven och titta på folk och bilar. Drcak rosévin och åt fish and chips. Det var trevligt och skönt, sen sommnade jag gott vill jag lova.

Feedagen inte så rolig dag, spöregn och spöregn. Det tog ett par timmar till Göteborg pga dålig väg och vägarbete. Vi åt en sen lunch och vi var alla på lite dåligt humör, mamam och jag kom ihop oss lite grann men gick till hotellrummet och där var jag inte bra i magen. Revbenspjällen kunde det varit eller vitkålen, sov lite grann. Sen skulle det bli firande av pappa men orkade inte sitta med hela middagen för magen värkte. Natten var inte så kul, magknip och orolig sömn. Ska gå till doktorn händer ganska ofta. Mår så där just nu vet inte vad det är med magen.

Kom just hem har tvättstuga och får se om nåt händer sen

Ovido - Quiz & Flashcards