Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Ladyliz - 7 maj 2009 14:29

Började kl 6:15 i onsdags, gick ganska bra. Eller jobbade kanske i en halvtimme tills det blev lungt så jag kunde byta om. Det var bara att skriva ut kort till besökarna. Hade inte sovit så bra på natten innan så var dödstrött när jag slutade.

Nu är vi så många som vi ska vara på jobbet, en har ju gått vidare till min gamla arbetsplats. Gick fort ganska bra tycker jag men man hann inte säga "hej då".

Lite orolig för honom, skulle jag väl aldrig säga till honom. Han är fortfarande sjuk, sjukskriven. Skrev ett sms i tisdags och han skrev att han ej mådde bra. Sen skrev vi lite och han var vresig, skrev glad för att nån bryr sig. Sen pratade vi lite och han var lite på och Svartis pga en anledning. Sen skrev jag igår och han mådde inte bra, sen skrev jag idag. Han skullle till läkaren sen frågade jag hur det gick, ska ta prover hörs sen. Blir så irriterad han skriver så hörs sen hela tiden men hör ej av sig. Varför bryr jag mig?? Han kan ju vara riktigt sjuk men skulle jag må så dåligt skulle jag vara glad om nån brydde sig! Men han är ju ett ego!!

Ikväll ska jag på teater med moster och två kusiner! My Fair Lady.


Ovido - Quiz & Flashcards