Alla inlägg under april 2010

Av Ladyliz - 4 april 2010 19:50

Läst och varit hos moster och ätit. Var halvkul och gick efter maten..

Ska till honom ikväll inge bråk sa vi men vete fan....

Av Ladyliz - 4 april 2010 11:02

Ni som läser min blogg vet vad jag skriver om andra kanske förstår efter ett tag.

Jag hörde ju inte av mig till honom igår, jag sommnade i soffan och hade fått 2 sms från honom. Jag svarade och då dkrev han ett spydigt sms sen var bråket igång. Där var det helt hans fel för han var som han var.

I morse skrev jag ett sms om vi skulle ses. en emkel fråga. Tror ni att det blev ett enkelt svar. Nej han hade just vaknat han är tröt bla bla bal... Ja ha och vem bryr sig. Vi smsade lite och jag ringde upp att man aldrig kan få ett bra svar. Skulle inte han få ett snabbt svar skulle han klagat.

Är alla killar egoister??

Av Ladyliz - 3 april 2010 20:03

Ja inte gjort så mycket dag, jag var på Gymmet och körde lite grann. På hemvägen så gickjga och köpte en tårta till pappa i glad påsk present. Han får ju inget påskägg som mamma och jag.

Sen hem och dusha sen suttit i solen i ca 5v timmar och läst, var sommarvärme och fick lite soleksem. Sen kom äronen och det blev vin och snapps och mat.

Nu lite trött efter sol värme och mat och lite alkohol. Inte ett ljud av honom idag, tänker ej skriva till honom idag.

Nu så ser jag på Körslaget

Av Ladyliz - 3 april 2010 09:35

Igår gjorde jag inte mycket, läste bok ute i 2 h och latade mig. Bråkade med honom också och nej det blev ej att jag åkte till honom av olika anledningar.  Nu ska jag gå till gymmet sen så ser det ut som sole ska lysa så då blir det bokläsning och vänta på att päronen kommer hem till middagen.


Av Ladyliz - 2 april 2010 09:40

Igår var jag på mitt nya jobb, bra stämming där och mycket sk korvstoppning men tror att jag kommer att trivas. Jag känner mig välkommen!


Nu är jag långledig, päronen är inte hemma så jag bor hos dem nu- Känner mig lite ensam och deppig idag men kan också bero på att snart kommer PMS och ja alla tjejer vet hur det är. Vaknade tidigt somm vanligt men låg och frog mig, håller på att göra en Jansson till i morgon. Ser ut att vädret kan bli bra i så fall en bok i solskenet.

Förra veckan skrev ju han att sonen skulle vara borta en natt och underförstått ses, tror du inte han jobar kväll i dag och extra i morgon..Ingen idé att lyssna på vad han säger, antagligen ses vi i kv eller inte alls till helgen. Hmm så trött på honom, ska jag ta seteget ut nu att skita i honom??? Komer bli svårt men man har ju varit med om svårare.


Glad påsk

Ovido - Quiz & Flashcards