Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Ladyliz - 23 maj 2010 19:03

Regnet öser ner och jag har sommarlov, eller från kören fröken sa Glad sommar!

Idag så kom äntligen dagen D, dagen vi har tränat på hela terminen. Blod svett och tårar...Vi har kämpat mycket och ibland trodde i alla fall inte jag att  vi skulle klara det. Men det gjorde vi brukar aldrig vara någa problem.

Vi samlades i Berwardhallen kl 13:07 då blev det tillslut uppsjungnng, inte så lång som vi brukar så jag var lite rinrrostig i halsen under de första låtarna.

Vid kl 14 så började vi, hallen var fullsatt av förväntansfulla vänner och bekanta. Mellan varje låt berätade Caroline lite om stadsmissionen. Den roligaste låten var nog "Sånt är livet", fullt ös måste jag säga. Med stämmor blir den så cool.

Sen hade vi duett men Uno Sveningsson, gick bra trots att vi inte tränat med honom någongång.

Inna Uno sjöng en egen låt så presenterade fröken bandet, gissa vem som fick mest  applåder, jo Andreas,,, flickornas favorit. Många som är kära i honom, här var det nog många tjejer som höll med. Jag med fast kär är väl inte rätt ord men favorit, fast jag har nu fått en kram av honom så jst nu är jag nöjd.

Vi sjöng 10 låtar och sen en extra låt. En annan av låtarna som fick fullt ös var I gota feeling eller spring för i helvete som den blivit döpt till.

Sen hade vi en till uppvisning, gick lika bra så nu är man slut! Tyvärr lång tid innan man får sjunga igen!


Ovido - Quiz & Flashcards