Alla inlägg den 8 maj 2010

Av Ladyliz - 8 maj 2010 18:55

Ja det var skönt med fredag igår, ganska mycket att göra på jobbet och ja skönt att ha helg. På kvällen så bråkade jag en hel del med honom.  Han ville inte prata och var allmänt dryg han skulle se på idol.

Idag så tränade jag i morse så gick jag till gymmet, det är skönt efterråt! Sen åkte jag in till stan med mamma. Jag bjöd henne på luch, som jag hade hgett henne i födelsedags present sen så köpte jag ett par byxor.

När jag kom hem så skrev jag ett sms till honom och frågade om han var sugen. Inget svar...sen skrev han att han jobbade hör av mig, skrev då ha en bra kväll. Han blev spydig, efter myket om och men ringde han. Hans andra son skulle komma klockan 08:00 imorgon och han har jag ej träffat så då skulle jag ej vara där. Konstigt men i alla fall. Han börjar jobba halv 6. Tyckte att han kan komma till mig då men det ville han inte. Han kom sen och ja sen så var han så spydig, svårt att förklara men han e... Han har problem med en sak och ja,,,. Hmm orkar inte så mycket mera nu..Han säger ofta att vi ska sluta men jag vet att han vill "ha" mig trotts allt.

SUCK


Ovido - Quiz & Flashcards