Direktlänk till inlägg 17 november 2010

Vilken vecka....

Av Ladyliz - 17 november 2010 10:39

Ja vad har hänt?

I fredags så jobbade jag som vanligt och åkte inte hem till päronen, mamma var sjuk med feber. Hörde av mig till honom men han jobba och sket i mig. Var skönt att bara vara hemma. Drack lite rosevin, titta på tv läste bok och slappade så skönt.

På lördagen tränade jag, sen till päronen och var där hela dagen. Såg mycket på Svt play och läste lugn dag. Lunch och middag där. Sen en lugnkväll med inte så mycket gjort.

Söndagen hälsomässan, han hörde av sig och blev nästan rabiat när han ej fick tag i mig. Efter lite dispyter sa han hörs i morgon men han hörde ej av sig. Bara när han e kåt som vanligt.

Måndags jobb sen så inget speciellt, har nu fått hem tre kronor box som jag kollar igenom.

I dag först jobb ganska jobbig dag. Sen hörde jag av mig till honom han hade ju lovat att höra av sig men håller aldrig detta. Han har nu sökt jobb på silja line, varför kan man fråga. han tycker ej om att åka båt och hur ska hans son klara sig? Något skummt är det men det vill han ej berätta..

Hans skrev hörs och sen så fungerade ej min mobil hos naprapaten och då fick jag knullar du? God natt etc. Mycket sms hela kvällen och sena kvällen.

Sista gången hos napraphaten ev grundlig genomgång av bröstmuskler och den sk musramen, ont igen. Får jag problem igen ska jag höra av mig.

På kören var Kikki danielsson där. Tror inte att hon vanykter, men det är en annan femma. Vi körde till över 20 så man blev helt slut.

Sen hemåt och som sagt mycket sms, han var full skrev han i alla fall och vi skrev till efter 23. Sen sov nån timme sen kunde jag ej sova, helt slut idag.

Bilen krånglade igår, dörren kunde man ej stänga såfick köra hem ändå med att ha in låsknappen etc

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ladyliz - 5 januari 2013 19:14

Jag har pratat med honom nu kändes inte så kul. Jag mailade honom och frågade vad hände efter 6 år. Fick svar och vi mailade lite. Han ska gifta sig nästa år. Han ringde upp på dolt nummer och jag tyckte att skött det snyggt inte jag han berättade d...

Av Ladyliz - 31 december 2012 21:22

Jag kommer aldrig kunna förlåta honom i hela mitt liv men börjar acceptera faktum att han är borta ur mitt liv svårt men jag måste leva vidare en psykopat kan inte förstöra mitt liv!!...

Av Ladyliz - 25 december 2012 21:53

Jag skulle vilja hämnas på Bosse göra honom lika illa som han gjort mig så han får må dåligt. I filmer ser man tjejer som ringer på hos killen och knäar honom i skrevet precis vad jag vill göra...

Av Ladyliz - 25 december 2012 20:25

Så här dåligt har ingen behandlat mig. Har haft en kk i 6 år och nu har han hittat en ny säger han som han ska gifta sig med säger han. Vi hade lovat att vi skulle säga till varandra om vi hittat en ny men jag var tvungen att dra ut det ut honom. Han...

Av Ladyliz - 10 mars 2011 08:38

Nu har det gått lång tid sedan det tog slut. Skulle han inte hört av sig efter Thailand så skulle jag mått bättre nu.   Det har ju varit till och från men bara på hans villkor. Han har varit svartsjuk och blivit sur när han ej fått som han vill. ...

Ovido - Quiz & Flashcards